Zangles

Wil jij graag werken aan je zangtechniek, tekstbeleving of (podium)presentatie dan ben je bij Anneke aan het juiste adres. Anneke is thuis in verschillende stijlen muziek. Van musical tot rock en van Jazz tot Soul. Belangrijk is dat jij je op je gemak voelt, plezier hebt en datgene leert wat je voor ogen hebt. 

Maak een afspraak voor een proefles en ervaar of het wat voor je is.
Individuele proefles: €20,-
Duo proefles €30,- (€15 pp)


Tarieven zangles

Individuele zanglessen
Onder de 21 jaar
45 minuten €25,- 
60 minuten €33,33

Boven de 21 jaar (incl. 21% btw)
45 minuten €30,25
60 minuten €40,33

Duo zanglessen
Onder de 21 jaar 
60 minuten €22,- per persoon

Boven de 21 jaar  (incl. 21% btw)
60 minuten €26,62 per persoon

IMG_2397_1024.jpg

Adres: Looiersstraat 10, Oeffelt 

 

03-IMG_5299.jpg

WORKSHOPS & GROEPSLESSEN

Anneke verzorgt op aanvraag workshops & groepslessen op locatie. Geschikt voor scholen, koren maar ook als onderdeel van een bedrijfsuitje of vriendenactiviteit. 

Aan de hand van 1 of meerdere gekozen muziekstijlen kan een workshop of groepsles worden vormgegeven. Met uiteenlopende thema’s zoals zangtechniek, samenzang/close harmony of podiumpresentatie.

Daarnaast geeft Anneke met Voicework workshops & korte cursussen op het gebied van zang. Voicework is een samenwerkingsverband van Stephanie van Werkhoven, Anneke Miggiels en Roel Verheggen. Alle drie zeer actief op het gebied van zang en coaching in het Land van Cuijk en daarbuiten. Met hun ruime kennis van alles wat met zang te maken heeft en hun podium-ervaring willen ze mensen die graag zingen laten delen in hun passie. Dat doen ze in de vorm van workshops waarin allerlei aspecten van zingen aan bod komen. 

Voor meer informatie, laat een bericht achter op de contact pagina.


Popster voor één dag

Ben je op zoek naar een muzikaal en creatief kinderfeestje ben je bij VanJansen in samenwerking met Anneke Miggiels aan het goede adres. 
Tijdens een Popster voor 1 dag kinderfeestje neem je in 1 middag een liedje op en ontwerpt daarbij je eigen cd hoesje. 
Uit een lijst die wij je mailen, kun je een tof nummer kiezen. Bij ons op de locatie gaan we met zn allen het nummer met professioneel materiaal inzingen.
Daarna gaan we cakejes versieren en opsmikkelen. We knutselen samen een CD-hoesje en een CD-sticker. Je kunt jullie CD meteen als aandenken aan je vriendjes en vriendinnetjes geven en thuis beluisteren!

www.vanjansenshop.com

3070934197aecbc5eabc45949b685a757682f70e.jpg

KINDERTHEATER KLEINE KEES

Anneke is de vaste zangcoach van Kleine Kees, het inmiddels veertien jaar bestaande kindertheateronderdeel van Theatergroep Koperen Kees. Elk jaar speelt een grote groep kinderen van 8 t/m 15 jaar een jeugd-/familievoorstelling in Theater Kees.

www.kleine-kees.nl


Projecten

Anneke is vanuit haar werk als zangcoach betrokken bij diverse projecten. Dit zijn meestal tijdelijke of jaarlijks terugkerende projecten waar ze haar steentje bijdraagt in zangtechniek, interpretatie en podiumpresentatie.

Ze in de afgelopen jaren Zangcoach geweest bij:

InDeBan (www.indeban.nl)
Theatergroep Koperen Kees (www.koperen-kees.nl) Zang- en Theatergroep Oker (www.oker-overloon.nl)