“Ik voel me als een vis in het water wanneer ik mag optreden. Zodra ik op het podium sta, geniet ik met volle teugen en voel ik me gelukkig. Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd! Als ik mijn publiek een mooie herinnering kan geven is mijn missie geslaagd.”
Lees op deze pagina in welke projecten ik werkzaam ben als zangeres en waar je me daarnaast voor kunt boeken.

Ceremonie zangeres - Angels Rule - Into the Mood - Muziek Op maat

Ceremonie zangeres

Anneke zal met haar zang uw ceremonie persoonlijker te maken. Samen met gitarist Maarten Jung vormt zij het duo “Into the Mood”. Het is ook mogelijk dat Anneke begeleid wordt door een pianist en /of bassist. Daarnaast kan ze zichzelf begeleiden op piano en zingt ze met orkestbanden (tape act). Mocht u een voorliefde hebben voor meerstemmige zang is er ook de mogelijkheid de groep “Angels Rule” te boeken bestaande uit 3 zangeressen, 1 zanger en een pianist.

De mogelijkheden kunnen samen worden besproken en ze kan u helpen met de keuze van de liedjes. Mocht u speciale wensen hebben, gaat ze alles in het werk zetten hier aan te voldoen.

Huwelijken

Live muziek is een toegevoegde waarde aan deze mooie dag. Kies samen met Anneke passende liedjes voor de ceremonie om deze nog persoonlijker te maken.  Er is een keuze uit een uitgebreide repertoirelijst maar eigen inbreng is altijd mogelijk. Het is jullie dag dus kies de liedjes uit die jullie raken.   

Uitvaarten

Anneke heeft al geruime tijd ervaring met het zingen tijdens uitvaartdiensten. Na een aantal keren te hebben gezongen tijdens uitvaarten van familieleden, werd zij gevraagd om op andere uitvaarten te zingen. Door de jaren heen heeft ze een passend repertoire opgebouwd dat ieder jaar weer verder uitgebreid wordt. Zoals ze zelf zegt: “Iedere uitvaart blijft voor mijzelf een emotionele aangelegenheid maar het is ook erg dankbaar om te mogen zingen tijdens een uitvaart. Wat dat betreft is live muziek een bijzondere toevoeging voor een persoonlijke uitvaartdienst. Juist tijdens dit moment kan muziek troost bieden en een blijvende herinnering geven.”


Angels Rule

Angels-Rule.jpg

www.angelsrule.nl

Anneke maakt deel uit van de Vocal Group Angels Rule bestaande uit 4 zangers en een pianist.

De jaarlijks terugkerende Sparkling Christmas concerten in het Weijer theater zijn het hoogtepunt van het jaar. 

Into the Mood

1.jpg

www.intothemood.nl

Into the Mood is een duo voor huwelijk, uitvaart en andere bijzondere gelegenheden bestaande uit zangeres Anneke Miggiels & gitarist Maarten Jung.

Into the Mood is geschikt voor ceremonies, bruiloften, kleine feesten, restaurants maar ook voor uitvaarten en andere bijzondere gelegenheden.  

Muziek op Maat

MuziekOpMaat.jpg

In Anneke's uitgebreide muzieknetwerk zijn er altijd mogelijkheden voor muziekprojecten op maat.

Kleine setting met gitaar, piano of contrabas. Grote setting met complete band en meerdere zangers. 

Op aanvraag verzorgt Anneke ook backing vocals voor gelegenheidsprojecten en invalwerk.


Zangeres-pagina-foto-2.jpg